Escortservice voor vrouwen op Zwarte Cross

Geplaatst op 27 maart 2014, om 17:04 uur

LICHTENVOORDE – De organisatie achter de Zwarte Cross onderzoekt momenteel de mogelijkheden voor een bordeel speciaal gericht op vrouwelijke campinggasten. Het initiatief is ontstaan naar aanleiding van een onderzoek onder de bezoekers door de kwaliteitscommissie van de Zwarte Cross tijdens de 2013 editie.

Ruim 58% van de ondervraagden gaf aan een zogenaamd ‘gigolobordeel’ een waardevolle toevoeging te vinden voor het campingprogramma.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Een veelgehoorde klacht van de ondervraagden bleek het gebrek aan genegenheid en mannelijke aandacht tijdens het festivalweekend. “Wij zijn ons bewust van het feit dat we erg veel aanbod en dus ook afleiding bieden”, aldus festivalorganisator Gijs Jolink. Inmiddels telt het festival 26 muziek- en theaterpodia en is er drie dagen lang een volledig cross- en stuntprogramma.

Op de camping zal een landhuis in koloniale stijl verrijzen met daarbinnen twaalf snoezelkamers met bedstedes, luxe baden en een grote privétuin. De gigolo’s kunnen behoeftige vrouwen vergezellen bij een romantisch diner in sterrenrestaurant ‘Le Carburateur’,  samen lachen om stand-up comedy in de Theaterweide en genieten van hete soul in Club Boogaloo om vervolgens samen de nacht door te brengen in het landhuis. “De gigolo’s zullen vooral chaperonnes zijn. Het hoeft natuurlijk niet tot lichamelijke intimiteit te komen. Onder de ondervraagde vrouwen bleek bijvoorbeeld veel behoefte aan een goed gesprek en om samen met een leuke man te lachen en te dineren. Kortom: genegenheid”, aldus Gijs Jolink.

Festivaldirectrice Tante Rikie was gelijk enthousiast over het idee. “De moderne vrouw heeft wat te besteden en is kritisch wat betreft ‘daten’. De lat ligt erg hoog, vandaar dat steeds meer vrouwen kiezen voor kwalitatief hoogwaardige en professionele gezelschapsheren.” De organisatie is op zoek naar gezelschapsmannen met een interesse in cultuur en een avontuurlijke geest. Aanmeldingen (+ foto) kunnen naar [email protected]. De kwaliteitscommissie van de Zwarte Cross zal de inzendingen beoordelen.

De organisatie heeft ook aan de mannelijke festivalbezoekers gedacht: op de camping staan vanaf de 2014 editie vier buurtcafés.