Vrouw opgepakt voor dode in uitgebrand chalet - GelreNieuws        

Vrouw opgepakt voor dode in uitgebrand chalet

Geplaatst op 17 maart 2014, om 16:50 uur

ERMELO –  Maandagochtend is een 28-jarige vrouw uit Kampen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dode man die in een chalet in Ermelo werd aangetroffen.  Het slachtoffer, een 58-jarige man uit Amersfoort, blijkt vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen te zijn.

Toen duidelijk werd dat vermoedelijk sprake was van een misdrijf, heeft de politie een Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgeroepen om te onderzoeken wat er in het chalet gebeurd is. Er werken momenteel ongeveer 25 rechercheurs aan de zaak. De politie heeft de 28-jarige vrouw maandagochtend in Brabant aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Zwolle, waar ze is ingesloten voor nader verhoor en onderzoek. De politie sluit meer aanhoudingen in dit onderzoek niet uit.

Het slachtoffer is vrijdag 14 maart als vermist opgegeven door zijn familie. De man was na een etentje niet thuisgekomen. De nabestaanden van de man zijn geïnformeerd over het feit dat hun familielid in het chalet in Ermelo is aangetroffen.

De auto van de vermiste man is nog niet aangetroffen. Het gaat om een donkerblauwe Audi Q5 met kenteken 1-SZS-62. Ook als er mensen zijn die deze auto gezien hebben hoort de politie het graag. Het onderzoek naar wat zich in het chalet in Ermelo heeft afgespeeld is nog in volle gang. Als er mensen zijn die meer weten of op het vakantiepark aan de Strokel iets gezien hebben wat met deze zaak te maken kan hebben, hoort de politie het graag via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).