Directeur kinderboerderij tegen grond gewerkt

Geplaatst op 6 april 2014, om 21:46 uur

DUIVEN – Duivense kinderboerderij directeur Chris van de Ven is zaterdagavond tegen de grond gewerkt door een tiener. Dat meldt dagblad De Gelderlander.

Van den Ven heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Hij kwam terug van een toneeluitvoering en hoorde in het Horsterpark, waar de kinderboerderij gevestigd is, iemand herrie maken. De directeur woont vlakbij het Hosterparkt waar ook een paviljoen is dat verstandelijk gehandicapten runnen.

‘Het was alsof er met een fles tegen een houten paal werd geslagen’, aldus van de Ven tegenover het dagblad. Hij kwam verhaal halen bij een groep van zo’n tien jongeren. Toen hij dat deed, ging één van hem op hem af en kreeg hij een klap tegen zijn lip. De directeur ging gestrekt, waarna de jongeman de fiets van Chris kapot maakte. Als het nog niet genoeg was kreeg hij ook nog een dreun tegen zijn slaap.

Het is niet de eerste keer dan de directeur van de Duivense kinderboerderij mishandeld is. In het najaar van 2009 kreeg hij ook in het Horsterpark klappen van een man toen hij diens zoon op zijn gedrag had aangesproken. Van de Ven beloofde het Horsterparkbestuur toen nooit meer ergens op af te stappen, om confrontaties te voorkomen.