Rapper Keizer komt naar Zutphen

Geplaatst op 1 mei 2014, om 17:33 uur

ZUTPHEN – Rapper Keizer, die vooral onder jeugd bekend is, komt zaterdag 10 mei naar Zutphen. Hanzehof orginiseert in samenwerking met het landelijk opererende evenementenbedrijf MakeYourMoves de eerste alcoholvrije teenage party in Zutphen.

MakeYourMoves organiseert al jaren zeer succesvolle landelijke alcoholvrije teenage parties en vond het hoog tijd worden om ook Zutphen eens kennis te laten maken met dit uitgaansconcept. “Er wordt helemaal niets georganiseerd voor de jeugd in Zutphen, tijd voor verandering!” aldus Mariska Molenaar van MakeYourMoves.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Jongeren leren uit te gaan in een verantwoorde en veilige omgeving. Om die doelstelling te kunnen behalen maakt de organisatie gebruik van een zero tolerance beleid: alcohol, sigaretten, agressie en geweld worden niet getolereerd. “We willen jongeren en ouders laten zien dat je ook zonder alcohol een heel leuke avond met vrienden kunt hebben” aldus Molenaar.

Om het nog aantrekkelijker te maken voor jongeren maakt MakeYourMoves gebruik van een uniek ticketsysteem. De eerste tickets worden namelijk al verkocht voor slechts 2,50 euro per ticket, maar let op: hoe meer tickets er verkocht worden hoe duurder de prijs wordt. Ook kun je aan de deur nog een ticket kopen voor 8,50 euro.

De deuren van de Hanzehof openen om 19:30 uur en sluiten weer om 00:00 uur. Er is voldoende gelegenheid om kinderen veilig af te zetten en weer op te halen.