'Volkert van der G. gaat in Apeldoorn wonen'

Geplaatst op 2 mei 2014, om 21:46 uur

APELDOORN – Volkert van der G., de moordenaar van Pim Fortuyn, gaat mogelijk in Apeldoorn wonen.

Dat meldt de website fenom1aal. Van der G. heeft twee derde van zijn straf uitgezeten en komt daarom voorwaardelijk vrij. Hij mag geen contact met de media en nabestaanden zoeken en ook mag Volkert niet in Den Haag, Rotterdam of Hilversum komen. Het is onduidelijk uit welke gevangenis hij is gekomen, maar volgens fenom1aal is hij al gisteren vertrokken. Dat linkt met het bericht dat vanmiddag op de website van De Telegraaf werd geplaatst. ‘Jullie staan hier voor niks, hij is gisteren al vertrokken’

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Een vrouw die net op bezoek was geweest in de gevangenis zou hebben gezegd tegen de journalisten die voor de gevangenis stonden te wachten „Jongens, jullie staan hier voor niks. Ik heb net gehoord dat hij gisteren al is vertrokken. Dat heb ik van iemand die op dezelfde afdeling als Volkert zat, dus dat moet wel kloppen.”, waarna ze de taxi instapte.

De berichten worden niet bevestigd, maar het zou om betrouwbare bronnen gaan dat Volkert van der G. in Apeldoorn gaat wonen met zijn vriendin, aldus Fenom1aal tegenover GelreNieuws. Dit omdat zijn vriendin en dochtertje hier al wonen.