!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '5099625236804412'); fbq('track', 'PageView'); Auto in de brand gestoken in Velp - GelreNieuws        

Auto in de brand gestoken in Velp

Geplaatst op 12 juni 2014, om 00:42 uur

foto: Roland Heitink/Persbureau HeitinkVELP – Op de Colijnstraat in Velp is woensdag laat in de avond een auto in de brand gestoken. Politie is nog opzoek naar tips.

De overbuurvrouw keek rond 23.40 uur naar buiten en zag dat de auto in brand staan. Die waarschuwde gelijk de bewoner en de brandweer. De auto was geparkeerd op een invalide parkeerplaats voor de woning van de eigenaar.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Brandweer was snel ter plaatse en heeft het vuur met een straal water geblust. De schade aan de auto is groot.Politie gaat er vanuit dat de auto in de brand is gestoken en vraagt mensen die tips hebben te bellen met het nummer 0900-8844.