Bejaarde vrouw overvallen in woning - GelreNieuws.nl

Bejaarde vrouw overvallen in woning

Geplaatst op 1 juni 2014, om 12:14 uur

foto: Persbureau HeitinkAPELDOORN – Een 86-jarige vrouw is zondagochtend overvallen in haar woning aan het Burgemeester Des Tombeplein in Apeldoorn. De overvallers zijn er met diverse spullen vandoor gegaan.

De vrouw lag te slapen in haar woning in een appartementencomplex toen zij wakker werd van stemmen. Naast haar bed stond een man die haar bedreigde en haar beval in bed te blijven. Een andere man doorzocht de woning. Uiteindelijk gingen de twee er met diverse goederen vandoor. De vrouw zag hen weglopen in de richting van de Sprengenweg. Zij waarschuwde daarop buren die rond 06.00 uur de politie inschakelden.

Het slachtoffer heeft geen lichamelijk letsel opgelopen, maar is erg ontdaan. De politie heeft direct een onderzoek, waaronder een sporen- en buurtonderzoek, ingesteld. Daaruit moet blijken hoe de mannen binnen zijn gekomen en wat er precies weg is genomen. De politie is op zoek naar eventuele getuigen van het incident. Personen die zondagochtend vroeg iets gezien hebben in de omgeving van het Burgemeester Des Tombeplein worden verzocht contact op te nemen met de politie in Apeldoorn via telefoonnummer 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com