BMW botst frontaal tegen kraan in Arnhem

Geplaatst op 19 juni 2014, om 08:39 uur

foto: Roland Heitink/Persbureau HeitinkARNHEM – Een 27-jarige Arnhemmer is in de vroege ochtend van donderdag gewond geraakt nadat hij op de Batavierenweg in zijn woonplaats tegen een geparkeerde graafmachine was gebotst. De man is met diverse verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde omstreeks 04.30 uur ter hoogte van het viaduct bij de Kroonse Wal. Het slachtoffer was door de klap bekneld geraakt en moest door de hulpdiensten uit het wrak worden bevrijd. Daarna is hij overgebracht naar het ziekenhuis.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Op basis van een eerste sporenonderzoek moet de man vanaf de Burgemeester Matsersingel de Batavierenweg al spookrijdend richting Elst zijn opgereden. Ter hoogte van het viaduct Kroonse Wal is de weg afgesloten wegens werkzaamheden. Daar is de man door bouwhekken heen gereden en op de graafmachine gebotst. Gezien de schade moet de aanrijding met hoge snelheid hebben plaatsgevonden, de politie doet nog nader onderzoek naar de precieze oorzaak. De Arnhemmer wordt er van verdacht onder invloed van alcohol te hebben gereden.