Hond blaft: eigenaresse (54) ernstig mishandeld - GelreNieuws        

Hond blaft: eigenaresse (54) ernstig mishandeld

Geplaatst op 21 juni 2014, om 10:28 uur

toezicht‘S-HEERENBERG – Een 54-jarige vrouw is vrijdagavond op een bospad nabij de Zwartekolkseweg in ’s-Heerenberg ernstig mishandeld, nadat haar hond te keer was gegaan. De politie onderzoekt de zaak.

Omstreeks 18.30 uur fietste de vrouw over het bospad in de richting van het centrum, met haar hond loslopend nabij haar. Daar liep ook een man met een loslopende hond in dezelfde richting. Beide honden blaften naar elkaar bij het passeren. De man zou agressief gereageerd hebben naar de vrouw dat zij haar hond bij zich moest houden. De vrouw stopte om haar hond aan te lijnen en werd toen door de man tegen de grond geduwd. Nadat ze was opgestaan zou ze een klap tegen haar borst hebben gekregen en opnieuw hardhandig tegen de grond zijn gewerkt. Ze zou met haar hoofd op het bospad zijn gevallen en ze bezeerde haar hand en been. De man zou zijn weggelopen.

Het zou gaan om een blanke man van ongeveer 30 jaar oud met een fors postuur en een lengte van 1,90 meter. Hij droeg een donkere trainingsbroek en een kobalt blauw t-shirt. De hond van de man omschreef zij als een draadharige staande hond.

Indien u iets heeft gezien of gehoord van dit voorval of u herkent de man in combinatie met de hond, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.