3 ongevallen in 9 uur tijd op Den Elterweg - GelreNieuws        

3 ongevallen in 9 uur tijd op Den Elterweg

Geplaatst op 7 juli 2014, om 11:42 uur

foto: Roland HeitinkZUTPHEN – Op de Den Elterweg in Zutphen heeft er sinds vannacht in 9 uur tijd drie ongevallen plaatsgevonden. Zeker één man raakte gewond.

Het eerste ongeval was net iets voor middernacht, om de hoek van de Zutphense brandweerkazerne. Een nieuwe Mercedes stond stil voor de verkeerslichten bij de kruising met de Gerard Doustraat. Een achteropkomende automobiliste zag dit mogelijk te laat. Ze botste vol op haar voorganger. De twee bestuurders werden door het ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De tweede aanrijding gebeurde kort na 7.30 uur. De bestuurder reed met zijn auto in de richting van het Gelre ziekenhuis toen hij door nog onbekende oorzaak tegen een oplegger van een vrachtwagen botste. Hij raakte hierbij gewond en de brandweer heeft hem uit zijn benarde positie bevrijd samen met de ambulancepersoneel. Daarna is hij met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Het verkeer had nodige hinder van het ongeval en werd door de politie langs het ongeval heengeleid.

Het derde ongeluk gebeurde rond kwart voor negen net voorbij de kruising met de Laan van Eme. Over dat ongeval is nog verder niks bekend wat er is gebeurd. Of er iemand gewond is geraakt is ook nog onbekend.