Aanhouding voor dodelijk ongeval Westervoort - GelreNieuws.nl

Aanhouding voor dodelijk ongeval Westervoort

Geplaatst op 17 juli 2014, om 16:53 uur

Foto: Roland Heitink / Persbureau HeitinkARNHEM – De politie heeft dinsdag in Arnhem een 19-jarige Arnhemmer aangehouden in verband met het dodelijk verkeersongeval dat 2 juni in Westervoort plaatsvond.

In de nacht van zondag op maandag 2 juni, even na middernacht, overleed een 21-jarige automobilist uit Westervoort nadat hij op de Rivierweg de controle over zijn auto verloor en tegen een boom botste. De politie startte direct na het ongeval een onderzoek om zo meer duidelijkheid te krijgen over de exacte toedracht hiervan. Tijdens het onderzoek sprak de politie met meerdere getuigen.

Uit de getuigenverklaringen bleek dat mogelijk een tweede auto bij het ongeval betrokken was. Deze heeft vermoedelijk achter de Westervoorter gereden.

De bestuurder van deze tweede auto, een 19-jarige Arnhemmer, is dinsdag op het politiebureau aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het dodelijk ongeval. De politie rond het onderzoek af en draagt de zaak over aan het Openbaar Ministerie. De Arnhemmer is heengezonden.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com