Mannen met vuurwapen in auto opgepakt - GelreNieuws        

Mannen met vuurwapen in auto opgepakt

Geplaatst op 6 juli 2014, om 20:05 uur

VuurwapenDUIVEN – De politie heeft zondagochtend rond 06.00 uur een 25-jarige Arnhemmer en een 19-jarige man uit Oosterbeek aangehouden, omdat zij een vuurwapen in de auto hadden.

Agenten zagen de auto rijden die de aandacht trok vanwege het ‘sportieve’ rijgedrag van de bestuurder. De auto werd bij het tankstation op de Oostsingel in Duiven aan de kant gezet. Beiden werd gevraagd naar hun identiteitsbewijs. De 19-jarige medepassagier kon zich niet legitimeren. Wat de agenten opviel was dat er diverse schroevendraaiers in het opbergvak van het portier lagen. Bij controle van de identiteit van de bestuurder werd het de agenten duidelijk dat hij al vaker voor diverse feiten met politie en justitie in aanraking was geweest. Op de vraag van de agenten of er nog even in de auto mocht worden gekeken reageerde hij positief.

In een opbergvak werd een vuurwapen aangetroffen. Dat was aanleiding voor de agenten om beide verdachten aan te houden en over te brengen naar het politiebureau in Arnhem. De politie gaat vandaag verder met het onderzoek.