Tiener zwaargewond gevonden op fietsbrug - GelreNieuws        

Tiener zwaargewond gevonden op fietsbrug

Geplaatst op 5 juli 2014, om 18:12 uur

NKM_110429-06ZUTPHEN – Een 13-jarige jongen uit Almen is vrijdagmiddag zwaargewond geraakt bij een ongeval op de fietsbrug tussen Zutphen en Warnsveld. Hij is opgenomen in het Apeldoornse ziekenhuis. De politie zoekt getuigen.

De politie kreeg omstreeks 14.00 uur een melding, dat een jongen komende vanaf de Emmerbrug richting Warnsveld gewond was aangetroffen door een passant. Agenten en een ambulance gingen naar de opgegeven plek en de tiener bleek naast schaafwonden vermoedelijk ook inwendig letsel te hebben opgelopen.

Passanten hadden hem eerste hulp verleend en na te zijn gestabiliseerd, is hij met de ambulance overgebracht naar het plaatselijke ziekenhuis. In verband met zijn letsel is hij later overgebracht naar Apeldoorn en hier opgenomen op de afdeling intensive care.

De politie kan de tiener nog niet verhoren en wil graag duidelijkheid krijgen over het ongeval. Het is niet duidelijk of er iemand anders bij het ongeval betrokken was. Getuigen wordt verzocht met de politie te bellen via 0900 – 8844.