Vier aanhoudingen in Warnsveld - GelreNieuws        

Vier aanhoudingen in Warnsveld

Geplaatst op 10 juli 2014, om 17:31 uur

wietWARNSVELD – De politie heeft woensdagavond 9 juli na een melding vier jongeren uit de regio aangehouden. Zij waren in het bezit van ruim 50 gram wiet en enkele xtc-pillen. Zij zijn ingesloten voor verhoor.

De politie kreeg omstreeks 20.00 uur en melding dat enkele jongeren in een auto zich verdacht ophielden op de Breegraven. Agenten stelden een onderzoek in en troffen de auto rijdend aan op de Oranjedreef met het Spiker.

Toen de bestuurder werd aangesproken roken de agenten een behoorlijke wietlucht. Op grond van de Opiumwetgeving werd de auto aan een verdere controle onderworpen. Hierbij probeerde één van de inzittenden er nog vandoor te gaan. Hij kon snel worden aangehouden. In de auto werd ruim 50 gram wiet aangetroffen en bij één van de verdachten werd een zakje met xtc-pillen aangetroffen. De drugs zijn in beslag genomen.

De verdachten komen uit Doetinchem (16 en 24 jaar) en Vorden (16 en 24 jaar) zijn ingesloten voor verhoor. De ouders van de minderjarige verdachten zijn in kennis gesteld.