Zaterdag tweede editie Waterdag in Brummen

Geplaatst op 7 juli 2014, om 20:30 uur

foto: Roland Heitink/Persbureau HeitinkBRUMMEN – Evenementenstichting MAD4Events organiseert zaterdag 12 juli aanstaande in samenwerking met de ondernemersvereniging Brummen (OVB) opnieuw de Waterdag op het Marktplein in het centrum van Brummen. Vorig jaar werd het evenement voor het eerst georganiseerd en bleek een groot succes.

Mede door het mooie weer kwamen er enkele honderden bezoekers op het waterspektakel af. De organiseerde partijen pakken dit jaar groter uit. Er komen twee grote waterattracties op het Marktplein te staan; een tobbedansbaan en een tarzanbaan. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Voor hen wordt een groot, maar ondiep zwembad geplaatst. Daarnaast komt de Koninklijke Marine naar Brummen met hun roadshow. Deze bestaat uit een brugsimulator, een metershoge klimwand en ook geven medewerkers informatie over deze strijdkracht. Op het Marktplein is een kleine markt waar water- en vakantie gerelateerde bedrijven zich zullen presenteren.

DeBrummense brandweer zal ook aanwezig zijn. Zij geven voorlichting en proberen nieuwe vrijwilligers werven. Ook maken ze met een grote brandweerwagen korte rondritten door het dorp. Voor een hapje en een drankje kunnen bezoekers terecht op het sfeervolle terras van ’t Kromhout. De hele dag zal er zomerse en vrolijke muziek op het Marktplein te horen zijn.

De Waterdag duurt van 11.00 tot 17.00 uur. Het laatste nieuws over de Waterdag en foto’s zijn te Vinden op Facebook en Twitter.