Twee arrestaties na vechtpartij Apeldoorn

Geplaatst op 17 augustus 2014, om 22:37 uur

BurgernetAPELDOORN – Een 25-jarige en een 19-jarige man uit Apeldoorn zijn zaterdagavond aangehouden na een vechtpartij aan de Deventerstraat. Vier personen deden aangifte van mishandeling.

Omstreeks 22.45 uur kreeg de politie een melding van een vechtpartij bij de uitgang van een parkeerplaats aan de Deventerstraat. Zes personen die gezamenlijk de avond hadden doorgebracht in Apeldoorn namen daar afscheid. Toen één stel wegliep werden zij benaderd door een man die vervelend deed. Toen het stel aangaf hier niet van gediend te zijn, maar de man dit niet accepteerde volgde er wat duw- en trekwerk. De groep waar de man toe behoorde begon zich er toen mee te bemoeien. Hierop schoten de vrienden van het stel hen te hulp waardoor een vechtpartij ontstond. Toen de politie ter plaatse kwam was de groep al vertrokken. De drie stellen waren nog wel aanwezig.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De groep werd even later aangetroffen op de Badhuisweg. Daar werden twee mannen, die verdacht worden van betrokkenheid bij de vechtpartij, aangehouden. Zij zijn voor nader onderzoek ingesloten. Uit de andere groep deden vier personen, afkomstig uit Apeldoorn en in de leeftijd tussen 25 en 31 jaar, aangifte van mishandeling. Eén van hen, een 31-jarige man, moest in het ziekenhuis worden behandeld in verband met verwondingen in zijn gezicht. Een onderzoek is ingesteld.