Getuige gezocht van brute straatroof Duiven - GelreNieuws        

Getuige gezocht van brute straatroof Duiven

Geplaatst op 28 september 2014, om 12:52 uur

mouw-nieuwe-uniform-politieDUIVEN – Een 42-jarige vrouw uit Duiven is zaterdagmiddag op de Rijksweg in haar woonplaats het slachtoffer geworden van een straatroof. Het slachtoffer was daarbij lichtgewond geraakt. De politie is nog op zoek naar de dader en roept getuigen op te reageren.

De vrouw liep omstreeks 15.45 uur over straat toen ze ter hoogte van de rijwielhandel door een onbekende man werd belaagd die haar met geweld haar portemonnee afnam. Het slachtoffer kwam daarbij te vallen en liep lichte verwondingen op. Diverse omstanders probeerden achter de dader aan te gaan maar die wist te ontkomen. Hij was voor het laatst gezien op de Halsstraat.

Volgens het slachtoffer ging het om een ongeveer 20-jarige jonge man met een getint uiterlijk. Hij had zwart krullend haar met een pony op het voorhoofd en opvallend grote ronde bruine ogen. De man droeg verder een grijs joggingpak met capuchon met witte rand. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken worden verzocht zich te melden via 0900-8844 of via meld misdaad anoniem 0800-7000