Getuigen mishandeling Apeldoorn gezocht

Geplaatst op 22 september 2014, om 18:09 uur

foto Nicolaas KerkmeijerAPELDOORN – Zondag 21 september heeft er een mishandeling plaatsgevonden op het terras van een shoarmazaak aan de Hofstraat in Apeldoorn. Een 40-jarige man is aangehouden op verdenking van het mishandelen van een 38-jarige vrouw uit Apeldoorn. De politie is nog op zoek naar getuigen.

De mishandeling vond rond 16.30 uur plaats. De 40-jarige Apeldoorner zou, toen hij in het voorbijgaan de 38-jarige vrouw op het terras zag zitten, haar meteen hebben uitgescholden en vervolgens mishandeld. Aanleiding zou een relationeel conflict zijn. De vrouw vluchtte de zaak in, en is even later naar het politiebureau gegaan. De politie heeft de 40-jarige man vervolgens aangehouden in de woning waar hij verbleef.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De politie is nog op zoek naar getuigen van de mishandeling. De medewerkers van de zaak die binnen bezig waren hebben het incident op het terras zelf niet gezien. Daarom komt de politie graag in contact met overige klanten van de shoarmazaak, of voorbijgangers, die tussen 16.30 uur en 17.00 uur mogelijk iets van deze ruzie en mishandeling gezien hebben. Bent u getuige geweest, dan kunt u de politie bellen via 0900-8844.