Drie aanhoudingen bij hennepkwekerij

Geplaatst op 15 oktober 2014, om 18:38 uur

foto:APELDOORN – Agenten hebben woensdag 15 oktober drie verdachten aangehouden nadat zij een hennepkwekerij aantroffen in een woning op de Ravenweg. De 300 hennepplanten, apparatuur en een Opel Corsa zijn in beslag genomen.

De politie kwam na een tip op het spoor van de hennepkwekerij. In de woning troffen agenten 300 hennepplanten en drie verdachten aan. Het gaat om een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, een 24-jarige vrouw uit Apeldoorn en een 27-jarige man uit Zeist. De aangetroffen apparatuur en planten zijn in beslag genomen en vernietigd. De politie stelt een nader onderzoek in en maakt proces-verbaal op. In het kader van de landelijke werkwijze ‘Afpakken’ is ook een auto van één van de verdachten, een Opel Corsa, in beslag genomen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Misdaad mag niet lonen! Daarom doet de overheid er alles aan om crimineel vermogen af te pakken. Met het afgepakte vermogen compenseren we, indien mogelijk, eerst de slachtoffers. Wat overblijft, vloeit naar de staatskas. Door status(symbolen) af te pakken van de crimineel, tonen we dat misdaad niet loont. Het geld en de goederen die we afpakken kunnen niet gebruikt worden voor het financieren van nieuwe criminele activiteiten.

sbb_IMG-20141015-WA0016 (1)