Getuigen gezocht na ernstige mishandeling

Geplaatst op 19 oktober 2014, om 20:48 uur

foto: Laszlo van HoutenDOETINCHEM – De politie is bezig met een onderzoek naar een ernstige mishandeling zaterdagmorgen rond 09.40 uur op een schoolplein achter De Gaullestraat. Een 18-jarige inwoner van Doetinchem werd meerdere keren geschopt en geslagen door een hem bekende man. Ook is hij vermoedelijk met een mes gestoken.

De politie startte direct na de melding met een onderzoek. Nog dezelfde ochtend werd een verdachte aangehouden, een 22-jarige man eveneens uit Doetinchem.Het slachtoffer liep diverse verwondingen op, waaronder een steekwond in zijn hoofd. Ambulancepersoneel verleende eerste hulp, daarna is de 18-jarige naar het Slingeland ziekenhuis gebracht voor verdere medische zorg. Later op de dag heeft hij aangifte gedaan. De 22-jarige verdachte is op het politiebureau ingesloten voor verhoor en inmiddels in verzekering gesteld.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De politie is op zoek naar getuigen die iets van de mishandeling hebben gezien, of mensen die anderszins informatie hebben die van belang kan zijn voor het rechercheonderzoek. De politie in Doetinchem is bereikbaar via telefoon 0900-8844.