Man probeert ex te ontvoeren

Geplaatst op 26 oktober 2014, om 17:43 uur

foto: Persbureau HeitinkARNHEM – Donderdagmiddag is een 42-jarige man uit Almelo op het politiebureau in Arnhem aangehouden. Hij wordt verdacht van poging doodslag en wederrechtelijke vrijheidsbeneming

Donderdagochtend werd omstreeks 11.00 uur een 30-jarige Arnhemse door haar 42-jarige ex tegen haar wil in meegenomen in zijn auto, een blauwe Volvo oud model type S70. Het incident vond plaats in de Van der Goesstraat in Arnhem. De vrouw zou even daarvoor zijn mishandeld en met geweld de auto zijn ingesleept.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De man reed vervolgens in zijn auto met haar weg, maar zij wist na een rit over de Bethanienstraat en de Driepoortenweg, weer in de Bethanienstraat uit de auto te ontsnappen en waarschuwde de politie. De kans is erg groot dat zowel in de Van der Goesstraat als in de Bethanienstraat mensen het een en ander hebben gezien of gehoord. De politie wil graag met hen in contact komen en verzoekt hen zich te melden.

De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.