Man schopt agent tegen het hoofd - GelreNieuws        

Man schopt agent tegen het hoofd

Geplaatst op 3 oktober 2014, om 17:14 uur

foto: Persbureau HeitinkAPELDOORN – De politie heeft donderdagavond in Apeldoorn een 26-jarige man zonder vaste woonplaats aangehouden voor mishandeling en vernieling. De man zou drie personen, onder wie ook een politieagent, hebben mishandeld.

De politie ontving rond 21.00 uur een melding dat in een winkel aan de Asselsestraat een worsteling plaatsvond tussen een onbekende man en een medewerker. Hierbij zouden in de zaak ook vernielingen zijn aangericht.

Toen agenten ter plaatse kwamen werd de man door omstanders onder controle gehouden. Hij bleek na het incident vanuit de winkel richting de Korenstraat te zijn gelopen waar hij een voorbij fietsende vrouw, ruw van haar fiets had getrokken die hierdoor ten val was gekomen.

Omstanders hadden de man hierop, tot de komst van de politie, vastgehouden. Tijdens de aanhouding bleef de man zich hevig verzetten. Hij schopte hierbij ook één van de agenten in het gezicht.

De man is voor verder onderzoek en verhoor overgebracht naar het politiebureau waar hij is ingesloten. De politie onderzoekt wat er exact heeft plaatsgevonden.