Man zeer ernstig gewond bij ongeval N325 Arnhem

Geplaatst op 21 oktober 2014, om 21:59 uur

foto: Roland Heitink/ Persbureau HeitinkARNHEM – Bij een ongeval dinsdagavond op de IJsseloordweg N325 in Arnhem is een auto om een paal heen gevouwen. De 64-jarige bestuurder uit Deventer is er zeer ernstig aan toe, laat de politie weten.

Het ongeluk gebeurde rond 19.30 uur. De automobilist komend vanuit Arnhem-Zuid, rijdend in een sportwagen Toyota MR2, haalde ter hoogte van het kruispunt met de Westervoortsedijk een auto in en belandde in de slip. Hij verloor de macht over het stuur en kwam tot stilstand tegen een lantaarnpaal in de middenberm.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Hulpdiensten rukte na de eerste melding groots uit, onder ander kwam er een traumahelikopter ter plaatse voor medische assistentie. Het slachtoffer kwam bekneld in zijn auto te zitten en moest er door de brandweer worden uitgehaald. Hij is met zeer ernstige verwondingen onder begeleiding van een mobiel medisch arts overgebracht naar het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen. Door het ongeluk was aan beide kanten van de N325 een rijbaan afgesloten, waardoor er een vertraging was voor het verkeer.