Twee zwaargewonden bij aanrijding Klarenbeek

Geplaatst op 7 oktober 2014, om 12:35 uur

foto: Laszlo van HoutenKLARENBEEK – De politie stelt een onderzoek in naar een aanrijding tussen drie auto’s waarbij maandag op de Zutphenseweg in Klarenbeek drie mensen gewond raakten. Twee van hen zijn met ernstig letsel opgenomen in het ziekenhuis.

De aanrijding werd omstreeks 16.30 uur gemeld en had plaatsgevonden tussen de rotonde bij Bussloo en de rotonde bij Klarenbeek/Wilp. Meerdere hulpverleningseenheden gingen naar de opgegeven locatie en de weg werd volledig afgesloten voor de hulpverlening.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Uit een eerste onderzoek is gebleken, dat een 45-jarige man uit Vorden met een auto met paardentrailer uit de richting Zutphen kwam. Vermoedelijk is hij door onbekende oorzaak op de andere weghelft terecht gekomen. Hier schampte hij een tegemoetkomende auto met een 56-jarige vrouw uit Winterswijk. Vervolgens botste hij frontaal op de auto van een 24-jarige vrouw uit Steenderen. Deze raakte bekneld en moest door de brandweer en ambulancepersoneel uit haar auto worden bevrijd. Beide vrouwen zijn per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De man raakte lichtgewond en hoefde niet naar het ziekenhuis.