Automobilist geslagen en aangereden na ongeval

Geplaatst op 4 november 2014, om 17:37 uur

NKM_110429-06GORSSEL – Bij een verkeersincident op de Zutphenseweg N348 bij Deventer is later op de Grooterkamp in Gorssel een 39-jarige automobilist in elkaar geslagen. Ook werd de man aangereden en de politie zoekt getuigen van beide gebeurtenissen.

Het incident begon op maandag rond 17.30 op de Deventerweg onder Deventer. De 39-jarige automobilist reed vanuit het centrum van Deventer richting Gorssel. Het was erg druk. Op een gegeven moment probeerde de bestuurder van een rode bestelauto die op de linker voorsorteerstrook richting de A1 reed, in te voegen om rechtdoor te rijden. Hier ontstond een kleine aanrijding

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Onderweg naar Gorssel stopte de bestuurder van de rode bestelauto niet om de eventuele schade te regelen, maar reed later het dorp in. De automobilist trof de bestelauto op de Grooterkamp aan en wilde hier de schade regelen. Dit escaleerde, waarbij de automobilist klappen opliep.

De bestuurder van de bestelauto wilde wegrijden en hierbij kwam de bestuurder van de auto op de motorkap terecht en raakte gewond. Hij is zelf naar het ziekenhuis gegaan voor behandeling en hier werd de politie gebeld. Er heeft zich ondertussen een getuige gemeld, maar de politie wil meer duidelijkheid over het gebeurde krijgen. Daarbij is het incident onder Deventer ook van belang. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844.