Ravage en stroomuitval na schietpartij in Arnhem - GelreNieuws        

Ravage en stroomuitval na schietpartij in Arnhem

Geplaatst op 20 december 2014, om 08:45 uur

foto: Roland Heitink/ Persbureau HeitinkARNHEM- De politie onderzoekt een schietpartij aan het Staringplein in Arnhem, waar omwonenden zaterdagmorgen schoten hebben gehoord.

Rond 6.30 uur kreeg de politie meerdere meldingen dat er schoten waren gehoord in de omgeving van het Staringplein in Arnhem. Ook verklaarden getuigen dat rond diezelfde tijd een auto met hoge snelheid wegreed in diezelfde omgeving. Deze auto reed vervolgens tegen een elektriciteitskast op de hoek van de Agnietenstraat/Akkerstraat. Als gevolg daarvan viel de stroom uit op de de Warmoestraat, de Akkerstraat, de Agnietenstraat en de Verlengde Paulstraat.

Agenten hebben direct poolshoogte genomen en er is een onderzoek gestart. Op basis van de eerste bevindingen gaat de politie ervan uit dat er daadwerkelijk een schietincident heeft plaatsgevonden. De politie doet onderzoek in de omgeving van het Staringplein en zet daarbij onder meer speurhonden in. Er is ook een woning doorzocht in verband met de mogelijke betrokkenheid van één van de bewoners bij dit incident. Er is niemand in de woning aangetroffen. De eventuele betrokkenheid van de genoemde auto bij dit incident wordt in het onderzoek meegenomen.

Mensen die iets gezien of gehoord hebben kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.