Kind verwond door steekwapen van insluiper

Geplaatst op 8 januari 2015, om 17:27 uur

foto: Roland Heitink/ Persbureau HeitinkROZENDAAL-  In een huis aan de Steenhoek in Rozendaal is vanmiddag een kind verwond door een indringer. Het slachtoffer (11 jaar) raakte daarbij gewond. De politie is nog op zoek naar de dader.

Het slachtoffer was samen met andere kinderen rond 16.00 uur in huis aan het spelen toen ze in de kelder verdachte geluiden hoorden. Toen ze daar gingen kijken troffen ze een vreemde man aan. Na ontdekking sloegen de kinderen op de vlucht. Daarbij had de indringer het slachtoffer verwond met een steekvoorwerp, mogelijk een mes. Hoe de man was binnengekomen is nog onduidelijk.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De indringer was een man met een Mediterraans uiterlijk, hij had kort donker haar en droeg een zwarte jas. De man was ongeveer 28 a 29 jaar oud en is in onbekende richting gevlucht. De politie is nog naar hem op zoek en heeft een Burgernetbericht verspreid. Daarin wordt verzocht direct 112 te bellen als men de man ziet. Ook getuigen die in de omgeving een man met soortgelijk signalement hebben gezien, worden gevraagd de politie te bellen. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.