Marco vermist na een bezoek bij een vriend

Geplaatst op 11 januari 2015, om 21:32 uur

foto: ARNHEM – Sinds zaterdag 3 januari wordt de 27-jarige Marco Garttener uit Driel -bij Arnhem- vermist. De familie maakt zich grote zorgen om Marco, meldt de zus tegenover GelreNieuws.

Marco was bij een vriend in Gendt geweest, waarna hij weer vertrok. Maar Marco kwam niet meer thuis. Ook de familie krijgt geen contact met Marco. Hij rijdt in een rode/oranje Volvo V40 met kenteken XH-TH-24.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Marco is verward en heeft waanbeelden en kan in een psychose raken. Hij draagt een blauw trainingspak waar met witte letters het merk ‘Adidas’ op staat. Hij heeft zwarte, op gympen lijkende schoenen aan, met kapotte zolen. Meestal draagt hij een pet zoals op de foto staat, met daarop een ‘hardcore’-hond.  Verder heeft Marco blauwe/groene ogen, donkerbruin/zwart haar en is hij ongeveer 1.85 lang. Marco heeft een smal gezicht.

De familie heeft nu de publicatie gezocht, zodat meer mensen op Marco letten. Als u tips heeft over deze vermissing zaak, kunt u contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.