Mislukte overval op geldloper in Velp

Geplaatst op 26 januari 2015, om 12:32 uur

foto: Persbureau HeitinkVELP – Twee overvallers die het zondagavond in Velp voorzien hadden op een geldloper, hebben achter het net gevist. De geldloper had nog voordat ze iets buit konden maken het geld al gestort.

Een geldloper van een bedrijf wilde zondagavond net voor middernacht de dagopbrengst van de zaak storten bij de nachtkluis van de bank aan De Overtuin. Kort nadat ze het geld gestort had werd ze door twee mannen belaagd die haar geld wilden. Toen bleek dat de buit al op een veilige plaats lag dropen de overvallers af. De geldloper kwam met de schrik vrij.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren. Volgens het slachtoffer ging het om twee jonge mannen van rond de 20 a 25 jaar met een Marokkaans uiterlijk. Beiden droegen donkere kleding en hadden capuchons op. Ze zouden zijn weggerend richting Den Heuvel waar ze vermoedelijk in een auto zijn gestapt. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844 maar men kan ook gebruik maken van het meldformulier op de website politie.nl. Liever anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.