Nederlands best getapte Heineken bier in Klarenbeek - GelreNieuws        

Nederlands best getapte Heineken bier in Klarenbeek

Geplaatst op 9 januari 2015, om 22:49 uur

foto: Photo RepublicKLARENBEEK – In Café De Nieuwe Zweep in Klarenbeek wordt het beste bier getapt van de landelijke horecabedrijven. Het horecabedrijf is de winnaar van de Gouden Tapknop 2014 en mag zich daarmee Top Horecazaak van 2014 in de regio noemen.

De eigenaren van De Nieuwe Zweep namen deze bijzondere onderscheiding in ontvangst uit handen van Account Manager Ard Ordelman van HEINEKEN Nederland. De Zilveren Tapknop ging naar Grand Café De Dikke van Dale in Deventer en Dakota’s Restaurant & Bar op Schiphol sleepte de Bronzen Tapknop in de wacht. De drie winnaars gaan op 25 januari naar Ahoy Rotterdam voor de bekendmaking van het Gouden, Zilveren of Bronzen Fust.

De uitreiking is onderdeel van het Goed Getapt programma van Heineken Nederland, dat in 2015 voor het tiende jaar de kwaliteit van de Nederlandse Horeca verhoogt. “Het programma is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de Nederlandse horeca”, aldus Regio Sales Manager Bart Meinen van Heineken Nederland. “De horecazaken die deelnemen aan het Goed Getapt programma worden beoordeeld op gastheerschap, service en kwaliteit. Bij De Nieuwe Zweep genieten gasten van bier zoals je hiervan hoort te genieten.”

De winnaars worden gekozen op basis van ervaringen en rapportages van zogenoemde mystery guests. Eigenaren Ayhan Sahin en Hans Bosch van De Nieuwe Zweep zijn erg trots op de onderscheiding. “Fantastisch dat we hebben gewonnen. We doen mee aan het Goed Getapt programma om te investeren in kwaliteit en dat betaalt zich terug in meer werkplezier en tevreden gasten. Dat we daar nu deze onderscheiding aan toe mogen voegen, is een kroon op ons werk!”