Overval Esso Apeldoorn in Opsporing Verzocht

Geplaatst op 13 januari 2015, om 09:53 uur

foto: Roland Heitink/Persbureau HeitinkAPELDOORN– Dinsdagavond zullen beelden worden getoond van de gewapende overval 27 oktober op het tankstation aan de Deventerstraat in Apeldoorn. De politie hoopt op tips van kijkers.

Maandagavond 27 oktober vond een gewapende overval plaats op een benzinestation aan de Deventerstraat in Apeldoorn. Een personeelslid en een klant werden door twee mannen bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Vervolgens gingen de daders er met een onbekend geldbedrag vandoor.

De politie stelde een onderzoek in. Uit onderzoek is gebleken dat de daders in de richting van de Generaal vna Heutszlaan zijn gevlucht. Mogelijk hadden zij in de buurt een vervoermiddel staan. Beide mannen droegen donkere kleding en één van hen droeg een driekwart jas met glimmende stof en capuchon.

Dinsdagavond 13 januari zullen in Opsporing Verzocht beelden worden getoond waarop de daders te zien zijn. De uitzending wordt om 20.30 uur via NPO 1 uitgezonden.

Mensen die tips hebben over deze zaak en die nog niet in contact zijn gekomen met de politie, worden verzocht zich alsnog te melden. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.