Overval op tankstation in ‘s-Heerenberg

Geplaatst op 24 januari 2015, om 21:15 uur

foto: Hidde-Jan van Beek‘S-HEERENBERG – De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een tankstation aan de Drieheuvelenweg op zaterdagavond omstreeks kwart over zeven.

Rond dat tijdstip kwam er een persoon, vermoedelijk een man, het tankstation binnen. Hij liep op de medewerkster af die achter de kassa zat en duwde haar hardhandig weg. Vervolgens lukte het hem om er met een geldbedrag vandoor te gaan. Het is niet duidelijk in welke richting de man vertrok. De politie is een onderzoek gestart naar deze overval en is op zoek naar getuigen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Het gaat vermoedelijk om een man van ongeveer 1.83m lang. Hij droeg een blonde pruik met lange krullen tot over de schouders en had een sjaal voor zijn gezicht. De persoon droeg een zwarte jas van een wollen stof tot over de heupen en vermoedelijk een joggingbroek met een lichte kleur blauw of grijs. Heeft u iets gezien of gehoord dat met deze overval te maken kan hebben? Neem dan contact op met de politie via 0900 8844 of anoniem via 0800-7000.