Vermiste Jos Mahler mogelijk na 16 jaar gevonden - GelreNieuws        

Vermiste Jos Mahler mogelijk na 16 jaar gevonden

Geplaatst op 31 januari 2015, om 12:55 uur

foto: Charles MollHUISSEN- In de auto die zaterdagmiddag werd opgedregd bij het Gelderse Huissen zijn „vermoedelijk” menselijke resten gevonden. Dat verklaarde de politie nadat de auto uit het water van de Nederrijn was gehaald.

Duidelijk is wel dat het de auto is van Jos Mahler is, een man uit Doornenburg die al zestien jaar vermist is. De man verdween in november 1998 na een avondje stappen. Ook drie Poolse vrienden van hem, twee mannen en een vrouw, worden sinds die tijd vermist. Er wordt dan ook ernstig rekening mee gehouden dat zich in de auto een of meerdere lichamen bevinden.

Bij het uit het water takelen van de auto was niet meteen duidelijk of er inderdaad lichamen in de auto lagen. Volgens de politie zat de auto vol met vies water en zat deze helemaal onder de algen. Ook wil de politie, nadat de identiteit is vastgesteld, eerst de families informeren.

De stichting Signi is vorig weekend met speurhonden op de bewuste plek aan het zoeken geweest waarop de honden aansloegen op menselijke geuren.