Man dreigt met honkbalknuppel in Zutphen

Geplaatst op 22 februari 2015, om 15:36 uur

PolitieagentZUTPHEN – De politie is op zoek naar getuigen van een bedreiging op vrijdagavond rond 23.45 uur. De bijrijder van de zilverkleurige Mercedes zou op de parkeerplaats bij de Isendoornstraat en Berkelsingel de inzittenden van een zwarte Volkswagen Golf hebben bedreigd met een honkbalknuppel.

Volgens een 18-jarige man uit Brummen en een 17-jarige jongen uit Warnsveld die in de Volkswagen Golf zaten ontstond er onderweg een conflict. Daarna werden ze achtervolgd door de Mercedes. Op de parkeerplaats bij de Isendoornstraat en Berkelsingel zouden de bestuurder en bijrijder uit de auto zijn gestapt. De bijrijder had een honkbalknuppel vast. De bestuurder van de Volkswagen Golf is daarna gekeerd en heeft eerst een paal en daarna een geparkeerde auto geraakt. De man en jongen zijn daarna naar een café in de Beukerstraat gevlucht waar ze de politie hebben gebeld.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De politie is een onderzoek gestart. Vermoedelijk hebben twee personen die een hond uitlieten iets gezien van de bedreiging op de parkeerplaats. Ze worden verzocht zich te melden via 0900-8844. Dit geldt ook voor andere getuigen.