Man mishandeld na verkeersruzie

Geplaatst op 6 februari 2015, om 17:29 uur

politie-5.thumb_-95x95HUMMELO – De politie doet onderzoek naar de mishandeling van een 46-jarige man uit Apeldoorn. De automobilist zou mishandeld zijn door de bestuurder van een andere auto. Dat gebeurde aan de Broekstraat in Hummelo.

Het Apeldoorner reed met zijn zwarte auto in Hummelo toen een andere man in een paarse auto achter hem kwam rijden. Er ontstond een irritatie bij beide automobilisten over elkaars rijgedrag, die uitmondde in een kleine aanrijding.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Toen beide mannen uitstapten ontstond er een ruzie, waarbij de 46-jarige man werd mishandeld. Agenten konden de andere automobilist even later aanhouden, hij blijkt een 43-jarige man uit Zelhem te zijn.

Om te achterhalen wat er precies is gebeurd komt de politie graag in contact met mensen die iets van dit voorval hebben zien gebeuren. Het kan zijn dat u de zwarte en paarse auto’s achter elkaar hebt zien rijden in Hummelo, of dat u gezien hebt dat beide mannen ruzie hadden. Dat laatste viel voor aan de Broekstraat in Hummelo. Hebt u iets gezien? Belt u dan de politie via 0900-8844.