Politie op zoek naar tasjesdief

Geplaatst op 21 februari 2015, om 13:53 uur

foto: Roland HeitinkARNHEM – Vrijdagavond omstreeks 18.45 uur werd een 19-jarige Arnhemse op het St. Gangulphusplein in haar woonplaats van haar tas beroofd. De dief ging er op de fiets vandoor. De politie is op zoek naar tips en getuigen.

De vrouw kwam vanaf het winkelcentrum “De Drieslag” en stak het St. Gangulphusplein over. Toen zij op het voetpad liep in de richting van de Akkerwindstraat werd haar tas, die over haar schouder hing, van achteren door een fietser weggenomen. De vrouw is nog achter de dief aangerend, maar raakte deze in de omgeving van de Zeegsingel uit het oog.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Signalement van de verdachte:
– Reed vermoedelijk op een mountainbike
– Ongeveer 1.80 lang
– Fors postuur
– Donker gekleurde broek
– Muts op het hoofd
– Grijs/groene jas met capuchon die over de muts was getrokken; op achterzijde zat een opvallende horizontale metallic kleurige band of streep

Getuigen
De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord te hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.