Voorbijgangers getuigen van snelkraak kledingzaak

Geplaatst op 23 februari 2015, om 11:57 uur

OBOOSTERBEEK – De inzittenden van twee voorbijrijdende auto’s zijn mogelijk belangrijke getuigen van de snelkraak in een Oosterbeekse kledingzaak, afgelopen zondagochtend. De politie roept hen op zich te melden.

In de nacht van zaterdag op zondag 22 februari omstreeks 03.30 uur werd door twee nog onbekende mannen ingebroken in een kledingzaak aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. Met mokers sloegen de daders een ruit in, waarna ze binnen de hand legden op dure merkkleding. Hoewel de politie binnen enkele minuten na de eerste inbraakmelding terplaatse was bleken de daders al spoorloos.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Uit een eerste onderzoek aan de hand van de camerabeelden bleek het te gaan om twee geheel in het zwart geklede en gemaskerde mannen met een scooter. Op de beelden is tevens te zien dat tijdens de inbraak twee auto’s voorbijrijden: een in de richting Arnhem en een in de richting Doorwerth. De politie denkt dat de inzittenden belangrijke getuigen zijn, maar ook anderen, die iets van de inbraak hebben gezien worden gevraagd zich te melden. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844 of via het meldformulier op de website politie.nl. Liever anoniem reageren? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.