Jongeman (18) in het ziekenhuis geslagen

Geplaatst op 1 maart 2015, om 14:18 uur

foto: Roland HeitinkAPELDOORN – De politie heeft zaterdag een 19-jarige Apeldoorner aangehouden op verdenking van het ernstig mishandelen van een 18-jarige plaatsgenoot. Hij was voor zijn verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De mishandeling vond rond 16.30 uur plaats op het kermisterrein aan de Laan van Erica. De beveiliging nam het slachtoffer en enkele getuigen direct na het voorval apart in afwachting van de politie. De verdachte was er in eerste instantie vandoor gegaan, maar heeft zichzelf later gemeld op het politiebureau. Hier is hij aangehouden. De man wordt ervan verdacht de 18-jarige te hebben geschopt en geslagen, ook toen deze op de grond lag. De aanleiding en exacte toedracht van de mishandeling wordt nog onderzocht. De 19-jarige is ingesloten voor nader verhoor en onderzoek.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De 18-jarige voelde zich na de mishandeling dusdanig slecht dat hij door een ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. Na controle en het hechten van een wond in zijn gezicht mocht hij wel weer naar huis.