Reeks motoren gestolen in Arnhem

Geplaatst op 8 maart 2015, om 15:20 uur

ARNHEM – In amper twee weken tijd zijn er in Arnhem maar liefst 4 motoren gestolen in een straal van 5 kilometer. ‘Laat eigenaren van de motoren goed oppassen op hun tweewieler.’, aldus één van de gedupeerde tegenover GelreNieuws.

In de nacht van vrijdag op zaterdag 22 februari  werd de eerste diefstal gepleegd aan de Lange Wal in Arnhem. Gelijk werden er toen twee motoren gestolen. Eén daarvan was net twee dagen daarvoor gekocht door één van de gedupeerden. Het gaat om een Yamaha yzf100R ”Thunderace” met het kenteken: MT-JF-16. De motor is blauw met zilver en zwart. De tweede motor is een Yamaha TDM 850 met het kenteken: ML-27-FT. Hij is zwart van kleur.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Acht dagen later; in de nacht van zondag op maandag 1 maart is er weer een motor gestolen. Dit maal aan de Rosendaalsestraat, nog geen 3 kilometer verwijdert waar de eerste diefstal plaats vond. De derde diefstal vond vrijdag 6 maart plaats op de Statelaan. Tussen 16.00 en 22.30 uur werd daar een wit/zwarte elektrische motor Zero DS gestolen.

De eigenaren van de motoren hebben aangifte gedaan. Mensen die de één van de motoren zien rijden of andere tips hebben kunnen bellen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.