Al 37.000 kaarten voor doodzieke Isa uit Winterswijk

Geplaatst op 10 april 2015, om 14:11 uur

WINTERSWIJK – De teller staat in totaal op 37.000 kaartjes en pakketjes die de doodzieke Isa van 3 jaar oud uit Winterswijk heeft ontvangen. Het huis staat helemaal op zijn kop.

Gisteren waren er ruim 15.000 kaarten binnen en vandaag nog eens 22.000 kaarten die zijn ontvangen en daarmee staat de teller al erg hoog. Ook bieden veel bedrijven zich aan of ze iets mogen schenken.  Gisteren kreeg de redactie van GelreNieuws een telefoontje van een bedrijf die een dag en overnachting in een prinsessenkamer bij de Efteling wilde aanbieden.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De actie begon nadat GelreNieuws dinsdag begin van de middag een bericht op de website plaatste. In de avond pakte Omroep Gelderland het bericht ook op, nadat het op GelreNieuws al duizenden keren was gedeeld op social media. De volgende dag werd het landelijk en zelfs internationaal nieuws.

‘We zijn ongelooflijk dankbaar voor de mensen die iets willen doen. We zouden het bijvoorbeeld fijn vinden als mensen een donatie willen doen aan het Ronald McDonald Huis in Nijmegen of de CliniClowns.’, adlus de ouders van de doodzieke Isa. Isa zelf kan niet veel meer.

Mengers hoopt vooral dat Suus na het onvermijdelijke overlijden van Isa niet wordt vergeten. ‘Alle post die we ontvangen zullen wij ook daadwerkelijk lezen’.