Jongemannen in Mercedes beroven jongen in Didam

Geplaatst op 30 april 2015, om 16:51 uur

foto: Persbureau HeitinkDIDAM– Woensdagmiddag is een 17-jarige jongen uit Ulft op de Molenhoek in Didam van een geldbedrag beroofd door vier nog onbekende jonge mannen die in een zwarte Mercedes reden. De politie zoekt getuigen.

De beroving vond rond 15.15 uur plaats. De jongen liep op de Molenhoek toen de auto waar het viertal in reed vlakbij hem stopte. Drie van de inzittenden liepen op hem af, de bestuurder bleef bij de auto staan. De 17-jarige werd door één van de jongeren vastgepakt en ook geschopt. Er werd geld geëist, waarna de jongen het geld dat hij bij zich had overhandigde. Daarna gingen de jongeren er in de auto vandoor.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Van de vier jonge mannen in de auto is bekend dat het om blanke jonge mannen van rond de 20 jaar oud ging. De dader die de 17-jarige vastpakte droeg een lichtblauw petje, een meerkleurig, gevlekt t-shirt en een blauwe spijkerbroek.

Als u iets gezien heeft van de beroving of de omschrijving van dit viertal, al dan niet in combinatie met de auto waar ze in reden (zwarte Mercedes) herkent, bel dan met de politie via 0900-8844.