Laatste wens van doodzieke Isa (3): zoveel mogelijk post

Geplaatst op 7 april 2015, om 12:18 uur

foto: Roland Heitink/Persbureau Heitink - PHOTO: ROLAND HEITINK. TEL 0620489770WINTERSWIJK – De ernstig zieke Isa van 3 jaar heeft in februari te horen gekregen dat ze niet meer lang te leven heeft. Haar laatste wens is om veel kaartjes te ontvangen.

Isa is sinds april 2013 ernstig ziek. Ze heeft een medulloblastoom. Dit is een kwaadaardige hersentumor en deze ziekte komt bij 1 op 100.000 kinderen voor. Vanaf 10 April 2013 ging zij met haar ouders en haar zus het zware gevecht aan van zware operaties en iedere 2 weken een chemokuur van 5 dagen. Dit gevecht sluiten ze met succes op 10 April 2014 af.

In februari 2015 gaat het ineens snel achteruit met Isa en ze gaan voor de zekerheid naar het ziekenhuis om te kijken wat dit veroorzaakt. Na een heftige 24 uur wordt hun grootste nachtmerrie waar. Ineens is de ziekte terug en doktoren kunnen zeggen dat ze het gevecht niet meer gaat winnen.

Suus, de zus van Isa, heeft ook momenteel een moeilijke tijd. Ze beseft zich dat ze binnenkort haar zusje gaat verliezen. Maar ze geniet elke dag met haar, nu het nog kan. Ze zijn samen een actie begonnen. Ze willen zoveel mogelijk post krijgen om te gaan lezen. Het is hun allerlaatste wens.

Willen jullie helpen Isa en Suus hun laatste wens samen werkelijkheid te laten worden? Een glimlach op hun gezicht te toveren in deze loodzware dagen? Isa en Suus worden er heel erg blij van maar ook hun ouders fleuren er enorm van op!

Kom op, help mee met deze laatste wens! Het adres: Isa en Suus, Haitsma Mulierweg 28, 7101 CA Winterwijk.

De actie is inmiddels al een groot succes geworden. Landelijke media hebben het bericht overgenomen en het is zelfs wereldnieuws geworden via de website Reddit.com, één van de grootste sociale nieuwswebsites ter wereld.

GelreNieuws bracht een bezoek aan de familie en sprak ze: