Vrouw slachtoffer van tasjesroof in Arnhem - GelreNieuws.nl

Vrouw slachtoffer van tasjesroof in Arnhem

Geplaatst op 9 april 2015, om 12:17 uur

politiestARNHEM – Een 54-jarige vrouw uit Arnhem is woensdagavond in haar woonplaats het slachtoffer geworden van een tasjesroof. De vrouw raakte niet gewond. De politie heeft nog vergeefs naar de dader gezocht en roept getuigen op te reageren.

De vrouw stond omstreeks 20.30 uur op de Markt ter hoogte van het Paleis van Justitie op straat te praten toen er een fietser voorbijkwam die haar tas uit handen trok en ermee vandoor ging richting Sabelspoort. Omstanders zetten de achtervolging in maar moesten die ter hoogte van de Rozet staken. Ook agenten zochten nog in de omgeving maar zonder resultaat.

Het zou gaan om een blanke man van ongeveer 40 jaar met een stevig postuur. Hij was tussen de 1.75 en 1.80 m lang en droeg donkere kleding en een pet. Hij reed op een ouder model fiets. Getuigen die iets van de straatroof hebben gezien of die menen de dader aan het signalement te herkennen worden verzocht contact op te nemen. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844 of via het meldingsformulier op de website politie.nl. Liever anoniem reageren? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.