Dronken man geeft kopstoot aan agent in Doetinchem

Geplaatst op 15 mei 2015, om 15:43 uur

PolitieagentDOETINCHEM – In de nacht van donderdag op vrijdag is een 33-jarige Doetinchemmer aangehouden voor openbaar dronkenschap en mishandeling van een agent. Hij had een agent een koopstoot uitgedeeld.

De politie werd rond 02.30 uur gebeld over de man, die heel lastig was bij een café aan de Grutstraat in Doetinchem. Toen de politie arriveerde was er een worsteling gaande tussen de man en een portier van het café. De man werd door de politie van het terras verwijderd en kreeg opdracht het centrum te verlaten. Dit weigerde hij, waarna hij werd aangehouden. De man verzette zich hier hevig tegen en deelde tijdens de aanhouding ook een kopstoot uit aan een agent. Ook in de politieauto op weg naar het bureau bleef de man zich verzetten en probeerde hij een ruit van de auto door te trappen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De 33-jarige man is ingesloten voor nader verhoor. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op. Zowel de 33-jarige, als een vriend van hem die zich ook in het café misdragen bleek te hebben, krijgen een horecaverbod opgelegd. De politie maakt proces-verbaal tegen de man op.