Drie gewonden bij zwaar ongeval op A28 Nijkerk

Geplaatst op 21 juni 2015, om 04:20 uur

RHF_20150621_IMG_0101NIJKERK – Op de snelweg A28 bij Nijkerk heeft in de nacht van zaterdag op zondag een zwaar ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Drie mensen zijn met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 00.10 uur. Door nog onbekende oorzaak kwamen twee auto’s met elkaar in botsing. Eén van de auto’s kwam in een sloot tot stilstand. De andere op de rechterrijstrook.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Hulpdiensten kwamen snel ter plaatse. Ook werd er een traumahelikopter opgeroepen. De auto die op de rechterrijstrook tot stilstand kwam verloor twee wielen bij het ongeval, daaraan is te zien dat de klap hard geweest moet zijn. De auto is totaal-loss verklaard. De auto die in de sloot terecht kwam heeft ook forse schade opgelopen.

In totaal raakten drie mensen gewond. Ze zijn met verschillende ambulances overgebracht naar het ziekenhuis. De traumahelikopter is uiteindelijk niet ter plaatse gekomen. De verkeersongevallen dienst van de politie heeft ter plekke onderzoek gedaan. Een aantal uur was de rechterrijstrook afgesloten voor het verkeer waardoor er enkele kilometers file ontstond.