Gewonde vrouw (98) Arnhem geen slachtoffer misdrijf - GelreNieuws.nl

Gewonde vrouw (98) Arnhem geen slachtoffer misdrijf

Geplaatst op 8 juni 2015, om 15:56 uur

foto Roland HeitinkARNHEM – De gewonde vrouw die zaterdagochtend gewond was aangetroffen in de tuin van haar woning aan het St. Caeciliapad in de Arnhemse wijk Alteveer is niet het slachtoffer van een misdrijf. De vrouw bleek in huis te zijn gevallen.

Het 98-jarige slachtoffer werd afgelopen zaterdag omstreeks 10.00 uur in de tuin van haar huis gevonden door buurtbewoners. De vrouw bleek diverse verwondingen te hebben opgelopen en was slecht aanspreekbaar. Omdat op dat moment de mogelijkheid van een misdrijf niet kon worden uitgesloten werd uitgebreid onderzoek gedaan.

In huis, maar ook bij het slachtoffer zelf, werden geen sporen van geweld aangetroffen. De vrouw heeft intussen verklaard van de trap te zijn gevallen. De bij haar aangetroffen verwondingen komen overeen met haar relaas. In tegenstelling tot berichtgeving in een landelijk ochtendblad is er geen sprake geweest van een levensbedreigende situatie of messteken. De politie concludeert op basis van haar onderzoek dat de vrouw het slachtoffer is van een ongeval. De vrouw maakt het naar omstandigheden redelijk.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com