Vrouw krijgt autodeur tegen gezicht aan bij verkeersruzie

Geplaatst op 19 juni 2015, om 18:23 uur

foto: Roland HeitinkTWELLO – De politie zoekt getuigen van een voorval waarbij een onbekende man op agressieve wijze een vrouw benaderde naar aanleiding van een verkeerssituatie. De vrouw kreeg tijdens het voorval de punt van een autodeur hard in haar gezicht en liep letsel op aan haar mond en hand.

De vrouw reed rond 09.35 uur over de Rijksstraatweg richting Deventer, komend uit de richting van Twello. Bij het kruispunt met het Shell benzinestation, ter hoogte van de Wilpsedijk, liet de vrouw haar auto op de linkerbaan uitrollen voor het rode verkeerslicht. De vrouw verklaarde dat de man eerst vlak achter haar reed en dat hij haar vlak voor het stoplicht via de rechterrijbaan nog inhaalde. De vrouw moest hierdoor zo hard remmen, dat ze naar de man toeterde.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De man zou vervolgens achterruit gereden zijn, waarop de vrouw bang was dat hij haar aan zou rijden en uitstapte om een foto van het kenteken te maken. Dit tot woede van de man, die boos op de vrouw afkwam. Hij zou vervolgens haar telefoon uit haar handen geslagen hebben en haar autodeur hebben dichtgedrukt, terwijl de vrouw nog tussen haar deur en de auto stond. Hierbij raakte de vrouw gewond. Daarna liep de man weg, stapte weer in zijn auto en reed door.

In verband met de drukte op het kruispunt en feit dat haar telefoon kapot was, is de politie niet meteen gebeld maar besloot de vrouw door te rijden naar de eerste hulp. De vrouw liep een gekneusde duim en diverse verwondingen in haar gezicht op.

Getuigen gezocht
Er stonden meerdere voertuigen op het kruispunt tijdens het incident, en de politie wil heel graag met deze bestuurders in contact komen. Bent u getuige geweest van het voorval, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.