Stevige regen en onweersbuien over de regio getrokken - GelreNieuws.nl

Stevige regen en onweersbuien over de regio getrokken

Geplaatst op 31 augustus 2015, om 02:56 uur

foto: Roland Heitink/ Persbureau HeitinkNIJMEGEN/ARNHEM – In de regio zijn zondagavond en in de nacht van zondag op maandag na hevige regen enkele gevallen van wateroverlast ontstaan. Ook waren er verschillende branden door blikseminslagen. In de regio Arnhem en Liemers is het relatief rustig gebleven. In Nijmegen stonden meerdere straten onder water en was de middenberm niet meer te zien.

In Nijmegen stond onder andere de Groenestraat blank en werd de Neerbosscheweg –de weg onder het Goffert treinstation- urenlang afgesloten voor weggebruikers. Op de Neerbosscheweg stond het water zo hoog dat het te gevaarlijk werd. De gemeente besloot de weg helemaal te sluiten.

Een parkeergarage aan de Irene Vorrinkstraat in Nijmegen is onder water gelopen nadat een dam van een naastgelegen vijver doorbrak. Ook waren er verschillende branden door blikseminslagen. In Arnhem was er brand in een dak van een woning, in het Gelderse Laren in een rietgedekte woonboerderij. En in Terwolde is een molen verwoest door een brand.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com