Velgendieven op heterdaad aangehouden in Arnhem - GelreNieuws        

Velgendieven op heterdaad aangehouden in Arnhem

Geplaatst op 26 augustus 2015, om 14:46 uur

politie1ARNHEM – Woensdag zijn in de vroege ochtend twee mannen op heterdaad aangehouden. Ze worden verdacht van het stelen van velgen van een auto op de Melkweg in Arnhem.

Een getuige werd omstreeks 04.00 uur wakker van geluiden afkomstig van de straat. De getuige keek uit het raam en zag dat twee mannen bezig waren met het loshalen van velgen van de wielen van een geparkeerde auto. De getuige belde direct de politie en gaf signalementen en informatie over de exacte locatie door. Agenten die ter plaatse kwamen konden direct één van de verdachten aanhouden, die zich achter een heg verstopte.

Bij de fouillering bleek hij twee wielbouten bij zich te hebben. Kort daarna kon ook de tweede verdachte worden aangehouden. Het gaat om twee mannen uit Polen. De mannen zijn voor verder onderzoek in verzekering gesteld. Dicht bij de plek waar de mannen bezig waren geweest bij de auto, werden vier velgen aangetroffen. Deze bleken afkomstig te zijn van de auto waar de mannen door de getuige waren gezien. De velgen zijn weer teruggegeven aan de eigenaar van de auto.