Brandweer geschokt: actief lid Berry Tacke (48) uit Dieren overleden - GelreNieuws.nl

Brandweer geschokt: actief lid Berry Tacke (48) uit Dieren overleden

Geplaatst op 12 september 2015, om 12:47 uur

DIEREN – Actief brandweerlid Berry Tacke is in de nacht van vrijdag op zaterdag overleden. De brandweer uit de hele regio is geschokt en overdonderd.

Berry was bevelvoerder bij de Dierense brandweer. Zaterdagochtend zijn alle vrijwilligers van de brandweerpost Dieren bij elkaar gekomen om erover te praten. Inmiddels is bij de brandweerkazerne aan de Harderwijkerweg de brandweervlag halfstok gehangen.

De brandweerman was bestuurslid bij Voetbal Vereniging Dierensche Boys. ‘Een grote schok voor ons allen. Onze gedachten zijn nu bij zijn vrouw, kinderen, familie en vrienden.’, aldus de voetbalvereniging op hun website. Alle wedstrijden zijn afgelast. Het clubhuis van de Dierensche Boys is vanaf 10.00 uur open gegaan om het verdriet te kunnen delen. Ook daar hebben ze de vlag halfstok gehangen.

Berry werkte bij Achterkamp, een oefencentrum voor onder andere de brandweer. Ze laten op Facebook weten; ‘Vanmorgen bereikte ons het treurige bericht dat onze collega Berry Tacke (48) vannacht is overleden. Dit plotselinge nieuws komt ontzettend hard aan en is voor ons allen nauwelijks te bevatten. We gaan onze bevlogen, gepassioneerde en zeer gewaardeerde collega enorm missen. Wij wensen de familie en nabestaanden – in het bijzonder zijn vrouw Ingrid en de kinderen – heel veel sterkte met dit enorme verlies. Lieve Berry, rust zacht!’.

Berry Tacke is slechts 48 jaar oud geworden.

Het team van GelreNieuws wenst de familie en nabestaanden veel sterkte de komende tijd met dit verlies. Mensen die willen condoleren kunnen dat doen via een reactie op dit bericht. Rust zacht Berry.